Rīgas apkārtnē turpina palielināties sērijveida dzīvokļu cenas

2017.gada februārī Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 2,4 %, dzīvokļu vidējai cenai pieaugot līdz 496 eiro par kvadrātmetru. Kopumā 2017. gadā dzīvokļu cenas pieauga jau par 3,6 %. Februārī cenas palielinājās 1 līdz 3 istabu dzīvokļiem. Kā teikts pārskatā, par vienu no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem var uzskatīt Ogres dzīvokļu nepietiekošo piedāvājumu.

Kauguros dzīvokļu cenas janvārī un februārī, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos un citur Rīgas apkārtnē, turpināja paaugstināties. Proti, februārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1,6 %, un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 482 eiro kvadrātmetrā atzīmi. Kopš 2017. gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā auga par 2,7 %. 

Arī Salaspilī, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos, cenas turpina pieaugt - Salaspilī sērijveida dzīvokļu cenas februārī palielinājās par 2,4 %, vidējai cenai pieaugot līdz 551 eiro kvadrātmetrā. Kopš 2017. gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 3,4 %.

Jelgavā dzīvokļu turpināja palielināties: mēneša laikā cenas pieauga par 2,2 %. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena februārī sasniedza 418 eiro kvadrātmetrā. Kopš 2017. gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7 %.

 

city24.lv